Over Atelier Kleyn


.

Over Atelier Kleyn

Atelier Kleyn vervaardigt professionele maquettes voor architect en projectontwikkelaar. Daarnaast bouwen wij gedetailleerde schaalmodellen voor verschillende opdrachtgevers. Samen met u doorlopen wij het volledige proces vanaf idee, via schets of uw bouwtekening, naar representatief eindproduct. Met zo’n 20 jaar ervaring in fijnmechanica en model- en maquettebouw heeft u aan Atelier Kleyn een vertrouwd adres.

Met behulp van CNC frezen, lasersnijden en 3D-printen hebben wij beschikking over de meest efficiƫnte bewerkingsmethoden, maar het onmisbare ambachtelijke handwerk maakt onze maquettes vervolgens tot ware blikvangers.

Waarom een maquette van Atelier Kleyn?

Een architectonische, stedenbouwkundige- of landschapsmaquette is in de eerste plaats een uitstekend middel voor architecten, projectontwikkelaars en overheid om hun projecten met de buitenwereld te communiceren. Zo kunt u (potentiƫle) partners en/of klanten op een originele en betaalbare wijze overtuigen van de verschillende ruimtelijke aspecten van uw renovatie- of bouwplannen.

Daarnaast kan een maquette fungeren als een fantastische eyecatcher in bijvoorbeeld de ontvangstruimte van uw bedrijf.

Ook als particulier bent u bij Atelier Kleyn aan het juiste adres, voor een gedetailleerd schaalmodel van uw woning, en kunnen musea bij ons terecht voor historische gebouwen- of stadsmaquettes.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!