Een schaalmodel met klasse; de Lekker 44!

Een luxe schaalmodel van de LEKKER 44

Voor de jonge Nederlandse bouwer van luxe pleziervaartuigen LEKKER, vervaardigden wij dit luxe schaalmodel van hun nieuwste boot de LEKKER 44. Binnen 2 maanden tussen het eerste telefoongesprek en de oplevering, hebben wij dit model kunnen realiseren. Door gebruik te maken van onder andere verschillende 3d-printtechnieken zijn we tot een fraai resultaat gekomen.

Een doeltreffende blikvanger op evenementen

Nadat het luxe schaalmodel persoonlijk werd afgeleverd, is deze tentoongesteld op het Nederlandse waterevenement Hiswa en de grootste botenshow van Europa; het Cannes Yachting Festival in Zuid-Frankrijk. Hier heeft de exposant het schaalmodel als doeltreffende blikvanger vooraan de stand geplaatst. Hierdoor konden geïnteresseerden alvast geprikkeld worden in hun interesse en enthousiasme voor dit luxe vaartuig.

Door gebruik te maken van een schaalmodel als communicatiemiddel op bijvoorbeeld evenementen, kunt u potentiële klanten en geïnteresseerden op pakkende wijze enthousiasmeren voor uw product. Vooral waar het een groot object betreft, dat niet eencoudig fysiek aanwezig kan zijn op uw stand. Gebruik maken van een miniatuur of schaalmodel is dé perfecte manier om uw product te tonen. U heeft direct een tastbaar aanknopingspunt voor uw verhaal, en u kunt erop rekenen dat bijna elke voorbijganger een blik werpt op het handgemaakte schaalmodel.

Neem gerust contact met ons op, om uw ideeën te delen. Bel volledig vrijblijvend naar 06-51296049 of stuur een bericht via de contactpagina. Met plezier en enthousiasme denken wij mee!