Acht luxe vakantielodges, mét interieur

Bij Atelier Kleyn kunt u terecht voor méér dan enkelstuks miniaturen; deze opengewerkte luxe cottages zijn het bewijs dan u ook voor kleine series bij ons kunt aankloppen. Precies dit deed het Ermelose van Panhuis Bouw voor de realisatie van een kleinschalig vakantiebungalowpark in de Noordoostpolder. Als luxe giveaway vroegen zij ons om acht luxe miniatuur lodges te laten maken.

Mede door het seriematige karakter van deze opdracht, hebben wij gekozen om het volledige geraamte van de royale blokhutten tot in detail digitaal te modelleren en te 3d-printen. Zo ontstaat er een uitstekend reproduceerbaar 3d-model waardoor afwijkingen en onderlinge verschillen uitgesloten zijn.

Het met sedum bedekte dak van de cottages is afneembaar, waardoor de kijker een blik kan werpen in het gedetailleerde interieur. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om het volledige meubilair in het klein te laten maken. Het geheel is afgewerkt met een professioneel digitaal geprinte naamplaat voor een uitstekende exposure voor naam van de bouwer van de échte lodges. Een robuuste aluminium afwerklijst met houtmotief maakt het geheel af.

Geïnspireerd? Kijk eens rond in onze fotogalerij, of laat een bericht achter via het contactformulier. Bij Atelier Kleyn kunt u miniaturen laten maken als uitstekend communicatiemiddel op beurzen en exposities, of als origineel cadeau. Samen maken we het mogelijk.