Maquette huis of bedrijfsgebouw, wij maken het met alle plezier

Wilt u een miniatuur of maquette van uw huis of villa? Atelier Kleyn doet het. Verschillende trotse woningbezitters beschikken inmiddels over een handgemaakte maquette van hun huis, villa of bedrijfsgebouw.

Een kleine versie van uw woning die het presteert u een grote glimlach te bezorgen. Wij hebben verschillende huiseigenaren blij mogen maken met een prachtige waarheidsgetrouwe maquette van een huis of villa. Een pronkstuk waar zij vervolgens jarenlang plezier aan zullen beleven.

Uw woning of villa in miniatuur vereeuwigd in uw entree? In één oogopslag uw eigen huis zien is een bijzondere sensatie. U kunt als ‘reus’ door uw eigen pand lopen en het van alle kanten bekijken. Een indrukwekkende belevenis. Met meer dan 15 jaar ervaring in fijnmechanica en model- en miniatuurbouw kunt u met alle vertrouwen uw schaalmodel, miniatuur of maquette laten maken door Atelier Kleyn.

Maquette huis

Een gedetailleerde maquette van een huis, vakantiewoning of villa, laat u inspireren

Wilt u bijvoorbeeld beschikken over een origineel, handgemaakt en tastbaar model van uw nog te bouwen woning? Of misschien ligt uw woning u zo na aan het hart dat u er een blijvende mini-versie van wilt laten maken.

En tenslotte: wellicht bent u actief in de vastgoedbranche en is een maquette van een huis of villa een buitengewoon overtuigend middel om uw cliënten een ruimtelijke indruk te geven van uw portfolio.

Er zijn talloze mogelijkheden, kijk eens rond in onze fotogalerij en laat u inspireren door één of meerdere van onze projecten. Naast gedetailleerde miniatuur woningen maken wij ook maquettes voor woningbouw, architectuur en utiliteitsbouw. Volledig naar uw wens.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We denken mee, en samen nemen we de tijd om uw ideeën en wensen door te nemen. En misschien staat er bij u binnenkort ook wel zo’n handgemaakte maquette van een huis!