Een miniatuur laten maken als cadeau; Kasteel Metaal

Een miniatuur laten maken; Kasteel Metaal

Een miniatuur laten maken als bijzonder cadeau

Het personeel van het Alphense familiebedrijf Kasteel Metaal zocht een cadeau waarmee zij de directie zou verrassen. Ze hadden bedacht een miniatuur te laten maken van het bedrijfspand. Het succesvolle metaalbewerkingsbedrijf was uit zijn jasje gegroeid en zou spoedig verhuizen naar een nieuw onderkomen in Alphen aan den Rijn. Een maquette laten maken van het oude pand zou de prachtige herinneringen op tastbare wijze laten voortleven.

Wat origineel! Onze harten maakten een sprongetje, wat een mooie uitdagende klus!

Het personeel was verfrissend duidelijk in de wensen. Zij wilden een miniatuur laten maken met veel detail, ondanks de relatief industriële uitstraling van het gebouw.

Een miniatuur laten maken, tot in elk detail

Het resultaat is een indrukwekkend schaalmodel van bijna één vierkante meter en voorzien van een transparante beschermkap. De verschillende opengewerkte daken geven een verrassend inkijkje in het interieur van de bedrijfshal en het kantoor. Diverse details vallen op, zoals de kantoorinrichting en miniatuur varianten van de metaalbewerkingsmachines. Zelfs van de airconditioning units op de daken en pallets op het terrein hebben wij miniaturen gemaakt. Een informatieve tekstplaquette en het onmiskenbare logo van het bedrijf completeren de unieke mini-versie van het bedrijfspand.

Uit de reactie van zowel personeel als directie mogen we concluderen dat de klus is geslaagd. Een miniatuur laten maken van het te verlaten bedrijfsgebouw bleek een schot in de roos. Op nostalgische wijze kan men nu terugkijken op de jaren waarin het bedrijf een snelle groei doormaakte.

Misschien ook iets voor u?

Bent u geïnspireerd door het verhaal van Kasteel Metaal en wilt ook u een schaalmodel laten maken van uw bedrijfspand? Voor een jubileum, afscheid van het huidige gebouw of gewoon als blikvanger in de entree? Een opvallend object dat de aandacht van elke bezoeker of klant van uw onderneming trekt. Het ijs is gebroken, u en uw onderneming blijven nog lang in het geheugen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.