Schaalmodel huis of bedrijfsgebouw, met alle plezier!

U bent op zoek naar een gedegen partij die een miniatuur of schaalmodel van uw huis of villa kan realiseren? Atelier Kleyn doet het. Wij hebben reeds verschillende trotse woningbezitters mogen verblijden met het maken van een handgemaakt schaalmodel van een huis, villa of bedrijfsgebouw.

Een waarheidsgetrouwe kopie van uw woning of villa, in miniatuur vereeuwigd. Om bij elk passeren een glimlach op uw gezicht te toveren. Met meer dan 15 jaar ervaring in fijnmechanica en model- en miniatuurbouw kunt u met alle vertrouwen uw schaalmodel, miniatuur of maquette laten maken door Atelier Kleyn. Wij maken voor u een pronkstuk waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

schaalmodel huis

Een gedetailleerd schaalmodel van een huis, vakantiewoning of villa, laat u inspireren

Wilt u bijvoorbeeld beschikken over een origineel, handgemaakt en tastbaar model van uw nog te bouwen woning? Of misschien ligt uw woning u zo na aan het hart dat u er een blijvende mini-versie van wilt laten maken.

En tenslotte: wellicht bent u actief in de vastgoedbranche en is een schaalmodel van een huis of villa een buitengewoon overtuigend middel om uw cliënten een ruimtelijke indruk te geven van uw portfolio.

Kijk eens rond in onze fotogalerij en laat u inspireren door één van onze projecten. Naast gedetailleerde miniatuur woningen maken wij ook maquettes voor woningbouw, architectuur en utiliteitsbouw. Volledig volgens uw wens.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. En misschien staat er bij u binnenkort ook wel zo’n handgemaakt schaalmodel van een huis!