Een bedrijfsgebouw maquette, de ultieme blikvanger

Een bedrijfsgebouw maquette; Castanea Bedrijfsmakelaars

Castanea Bedrijfsmakelaars in Hilversum zetelt in een rietgedekte kantoorvilla in Dudokstijl. Een opvallend en uniek bedrijfspand, zich onderscheidend van grote kantoorgebouwen. Het historische deel van het pand bestaat namelijk uit het voormalige bestuursgebouw van de lokale paardendrafbaan. Het uit 1925 daterende gebouw staat erbij alsof het gisteren is opgeleverd. Een knap architectonisch staaltje werk van de beroemde architect Willem Dudok. We staan nu al te popelen om deze bedrijfsgebouw maquette te maken!

Een bedrijfsgebouw maquette, helemaal naar uw wens

Het huidige kantoor van de bedrijfsmakelaar huist in het westelijke deel van het gebouw. Dit is een moderne langgerekte lage ruimte; samen met het historische deel vormt het een uniek geheel. De eigenaren klopten aan bij Atelier Kleyn om een bedrijfsgebouw maquette te laten maken. De opdrachtgever gaf veel vrijheid met betrekking tot de detaillering van de bedrijfsgebouw maquette. Opvallende elementen zijn de kleurrijke betimmering en de balustrades van het historische gedeelte. Maar ook de weelderige groene tuin speelt een belangrijke rol in het geheel.

Het totaalplaatje

De twee in het oog springende elementen van deze bedrijfsgebouw maquette zijn tot een fraaie aansprekende eenheid verwerkt. Niet in de laatste plaats door een informatieve tekstplaquette en een transparante beschermkap. Zo is het model voor lange tijd beschermd tegen beschadigingen en stof. Een leuke finishing touch: de maquette is voorzien van interieurverlichting.

Onze opdrachtgever was positief verrast door het resultaat van de maquette van het bedrijfspand. Opmerkelijk: er volgde direct een verzoek een tweede mini-versie van het bedrijfspand te maken! Kortom, ook voor kleine series kunt u bij ons terecht. De miniatuur van het bedrijfspand prijkt trots in de ontvangstruimte; bezoekers vergapen zich vanuit vogelvlucht aan alle details van het gebouw waarin ze zich bevinden.

Laat u ook verrassen door de realisatie van uw bedrijfsgebouw maquette. Graag bespreken we uw ideeën en alle details. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.