Een maquette van een huis; Villa Majoor

Maquette van een huis laten maken; Villa Majoor

Vele uren van dromen, plannen maken en tekenen: de toekomstige trotse eigenaar van deze prachtige rietgedekte royale villa had niet stilgezeten. Zijn droomvilla bestond reeds in zijn hoofd en op papier. Maar hij wilde meer: met een maquette van een huis, zíjn toekomstige villa, zou hij iedere dag zijn droomhuis kunnen bewonderen. Sterker nog: met deze maquette zou hij elke dag met zijn ultieme droomhuis onder zijn arm kunnen weglopen.

Maquette van een huis, tot in elk detail

En zo gingen wij aan de slag. Door de vele details aan deze maquette van een huis konden wij naar hartenlust onze gang gaan. Met reliëfstructuurplaten voor de bakstenen buitenmuren en drielaags polystyreen voor de kozijnen creëerden wij een ultieme dieptebeleving van de buitenschil van de woning. Het rieten dak van deze maquette is een belangrijk element en bleek een ware uitdaging. Na lang experimenteren bereikten we het mooiste resultaat door te schuren met zeer grof schuurpapier. Om het geheel af te ronden gebruikten we meerdere lagen lak met drie verschillende kleuren.

Deze maquette van een huis is vervolgens voorzien van een weelderige groene tuin. Deze vormt een fraai contrast met de zwart-wit tinten van de woning in combinatie met het rietgedekte dak. Een waarheidsgetrouwe vijver maakt de verzorgde tuin vervolgens compleet. Het model van de woning is afgewerkt met een informatieve tekstplaquette. Een transparante vitrinekap voorkomt stof en beschadigingen van deze maquette van een huis.

Een maquette van een huis, laat u inspireren

Bent u ook een trotse huizenbezitter? En wit u uw villa als miniatuur replica laten pronken? Of als u actief bent in de vastgoedbranche dan is een maquette een buitengewoon overtuigend middel om uw cliënten een ruimtelijke indruk te geven van een bijzonder object in uw portfolio. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet staat er bij u binnenkort ook wel zo’n handgemaakte maquette te stralen.