Schaalmodel laten maken?

Wilt u een schaalmodel laten maken?

Atelier Kleyn kan dat. Schaalmodellen, professionele maquettes en miniaturen vinden hun weg naar architect, overheid, projectontwikkelaar, op zoek naar een originele aanpak om hun projecten voor het voetlicht te brengen. Grootse plannen worden tot in het kleinste detail uitgewerkt. Een miniatuur, maquette of schaalmodel laten maken is dan ook een perfect instrument. Krachtig en overtuigend.

Of wilt u een fraaie blikvanger in de entree van uw bedrijf of kantoor? U kunt een schaalmodel laten maken van uw bedrijfspand of ander bijzonder bedrijfsobject. Een mini-replica als welkom, dat maakt de tongen los.

Een schaalmodel laten maken, ook voor de particuliere klant

Ook als particulier kunt u bij ons een schaalmodel laten maken. Bijvoorbeeld omdat u beseft dat uw woning meer is dan vier muren en een dak: uw privéleven speelt zich grotendeels af in uw eigen huis. Uw kinderen groeien er op, u viert er de band die u hebt met uw familie. Die emotie wenst u vast te leggen in een gedetailleerde mini-versie van uw dierbare woning.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Gezamenlijk nemen wij uw idee of wens door, met aandacht voor alle details. Het verhaal achter uw idee motiveert ons, zo raken we betrokken bij uw verlangen naar een replica. Graag denken wij actief met u mee in het proces van idee tot model. Pas als wij uw verwachtingen volledig begrijpen gaan we aan de slag. Samen doorlopen we het volledige proces naar een representatief eindproduct.

Een schaalmodel laten maken, wat is daarvoor nodig?

Met behulp van CNC-frezen, lasersnijden, chemisch etsen en 3D-printen hebben wij de beschikking over de meest efficiënte bewerkingsmethoden. Met betrekking tot het gebruik van de nieuwste CAD/CAM-software en apparatuur zijn wij ook bijdetijds.

Samen met de ruim 15 jaar ervaring in fijnmechanica en model- en miniatuurbouw kunt u erop vertrouwen dat een schaalmodel laten maken door Atelier Kleyn in goede handen is. Tot slot vereist een schaalmodel laten maken te allen tijde het onmisbare ambachtelijke handwerk. Dít maakt onze maquettes tot een betoverend geheel!

Is uw belangstelling gewekt? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat u wilt weten.

Een schaalmodel laten maken

De vier kernwaarden van Atelier Kleyn

PASSIE – Ons bedrijf is ontstaan uit passie voor het maken van dingen. Het vak van modelbouw maakt ons enthousiast en dat is terug te vinden in elk detail van onze producten.

BETROKKENHEID – Wij zijn optimaal betrokken bij uw ideeën. Zo houden wij u indien gewenst regelmatig op de hoogte van het proces van het schaalmodel laten maken, bijvoorbeeld door middel van foto’s.

PRECISIE – Een schaalmodel laten maken door Atelier Kleyn betekent kiezen voor precisie. Tijdens het maakproces leven wij als het ware ín de maquette. Wij zijn niet zomaar tevreden, omdat ú het beste resultaat verdient.

BETROUWBAARHEID – Als betrouwbare partner staan wij voor onze woorden, afspraak is afspraak. Verschillende referenties zijn beschikbaar om u een vertrouwd gevoel te geven.